Wie zijn wij? en hoe verdienen wij?

Studentenzorgverzekering.nl is een informatieplatform en vergelijkingssite voor studenten over de zorgverzekering. Op Studentenzorgverzekering.nl wordt in duidelijke, toegankelijke en voor studenten klare taal informatie aangeboden over de zorgverzekering en de verschillende aanbieders hiervan. Daarnaast worden de verzekeringen op dekking, premie en voorwaarden met elkaar vergeleken. Met de aangeboden informatie en vergelijkingen beoogt Studentenzorgverzekering.nl studenten op weg te helpen een bewuste en weloverwogen keuze te maken voor een zorgverzekering.

Hoe is onze informatie tot stand gekomen?

Alle aangeboden informatie op Studentenzorgverzekering.nl is op onafhankelijke wijze tot stand gekomen. Dat betekent dat onze website op geen enkele wijze verbonden is aan een zorgverzekeraar. Aan de hand van onze informatie beogen wij de studenten handvatten te bieden om een verzekering af te kunnen sluiten die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie.

Studentenzorgverzekering.nl is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en staat de inhoud van de website onder toeziend oog van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Waar bestaan onze werkzaamheden precies uit?

Wij bieden actuele informatie en vergelijken zorgverzekeringen en zorgverzekeraars met elkaar. Het aanbod verzekeringen en aanvullende opties, verschillende verzekeraars en ingewikkelde voorwaarden maakt in veel gevallen dat studenten door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast is het uitpluizen van alle verzekeringen en de bijbehorende voorwaarden een tijdrovende klus. Om studenten extra te ondersteunen bij het selecteren en uitkiezen van een zorgverzekering hebben wij deze klus uit handen genomen.

Studentenzorgverzekering.nl bemiddelt hierbij tussen de student en de zorgverzekeraar: de keuze voor een zorgverzekering en aanvullende opties maakt de student uiteindelijk zelf. Studentenzorgverzekering.nl is derhalve ook niet het aanspreekpunt voor het indienen van claims, vragen over de polis en vragen over het opzeggen van de oude zorgverzekering.

Is onze vergelijking volledig?

In de vergelijking van zorgverzekeraars wordt beoogd een zo volledig mogelijk overzicht van zorgverzekeraars te bieden. Wij bieden een vergelijking van de volgende zorgverzekeraars:

 • Besured
 • CZ
 • CZdirect
 • De Friesland
 • Delta Lloyd
 • Ditzo
 • HEMA
 • OHRA
 • ONVZ
 • ProLife
 • Promovendum
 • Salland
 • United Consumers
 • Univé
 • Zilveren Kruis
 • Zorg en Zekerheid
 • ZorgDirect

In de vergelijking tref je zorgverzekeraars aan die, onder aanlevering van complete productinformatie, een samenwerkingsverband met ons zijn gestart. Ontbreekt er een verzekeraar die je er graag tussen zou zien staan? Laat het ons weten via onderstaande contactgegevens!

Hoe verdienen wij?

Op het moment dat jij een verzekering afsluit bij een zorgverzekeraar en via informatie of vergelijkingen op Studentenzorgverzekeringen.nl daar bent terecht gekomen, krijgen wij van de betreffende zorgverzekeraar een vergoeding. Het betreft een eenmalige vergoeding die contractueel is vastgelegd per verzekeraar. Deze vorm van samenwerking doet overigens niet af aan de onafhankelijkheid en kwaliteit van onze informatie en vergelijkingen. Wij zijn op geen enkele wijze verbonden aan een zorgverzekeraar, de vergoeding heeft derhalve ook geen invloed op de uitkomst van vergelijkingen. De vergelijking is dan ook gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en wensen als student en heeft een objectieve uitkomst.

Via Studentenzorgverzekering.nl bieden wij verzekeraars dus een platform om nieuwe klanten te kunnen bereiken, daarbij bieden wij extra uitleg en verzorgen uitgebreide vergelijkingen met andere verzekeraars. Dat wordt ons in dank afgenomen door zorgverzekeraars en, indien dit tot het afsluiten van een zorgverzekering leidt, met een vergoeding beloond.

 

Verdienmodel Studentenzorgverzekering.nl

Ons verdienmodel wordt gekenmerkt door het bieden van onafhankelijk, kwalitatief hoogwaardige informatie waarbij de levende zoekvragen onder studenten over de zorgverzekering goed worden beantwoord. De opbrengsten van de vergoedingen die wij ontvangen van de verzekeraar, worden geïnvesteerd in het verbeteren en uitbreiden van de informatie en vergelijkingen op de website.

Contactgegevens

Je kan ons bereiken via Telefoon en via E-mail


Wij proberen altijd binnen 24 uur je vraag te beantwoorden.

Studentenzorgverzekering.nl is onderdeel van de Collectieve Vergunning in bemiddelen van Awin BV – AFM Nummer: 12042897

StudentenZorgverzekering 2022

Ben je op zoek naar de goedkoopste studenten zorgverzekering? of juist een zorgverzekering met 100% vrije keuze? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Top 5 studenten zorgverzekeringen

Bijna Gratis zorgverzekering

Verdien jij minder dan € 30.481 per jaar? Dan kan je in aanmerking komen voor zorgtoeslag! Wil je weten hoeveel jij kan terug krijgen?

Zorgtoeslag berekenen