VinkVink

VinkVink is een nieuwe verzekeraar en focust op jongeren, de inhoud van de pakketten sluit hier dan ook bij aan. Het label maakt onderdeel uit van zorgverzekeraar Menzis en wil verzekeren overzichtelijk en simpel houden. Je verzekeringszaken regelen doe je zelf via de app en dit zorgt voor een relatief lage premie.

De basisverzekering van VinkVink is een naturapolis. Naast de basisverzekering heb je keuze uit twee aanvullende zorgverzekeringen en één tandartsverzekering. Hieronder zie je de voor- en nadelen in een handig overzicht:

Bespaar direct op je zorgverzekering

Plus- en minpunten

add_circle_outline Relatief lage premie
add_circle_outline Overzichtelijke pakketten
add_circle_outline Gemakkelijk online declareren via de VinkVink app


remove_circle_outline Beperkte keuze uit aanvullende pakketten
remove_circle_outline Wanneer je naar een zorgverzekeraar gaat die niet gecontracteerd is, krijg je maar 50% vergoed

Aanvullende zorgverzekeringen

Misschien is de dekking van het basispakket niet toereikend voor de zorg die jij wenst of nodig hebt? In dat geval heb je de mogelijkheid een aanvullende zorgverzekering, afgestemd op jouw persoonlijke situatie, af te sluiten bij VinkVink. Bekijk hieronder de verschillende opties:
  • Buitenland en Tandongeval (in het buitenland zijn je kosten voor spoedeisende zorg gedekt en tandartskosten na een ongeval worden gedekt)
  • Bundel (ongevallenverzekering, dekking voor het buitenland, fysiotherapie en toegang tot gezondheidsapps)

Naast de 2 aanvullende zorgverzekeringen, heb je keuze uit één tandartsverzekering:

  • Tand (75% tot max. €250,-)

Bijzonderheden

Via de app van VinkVink kun je online zelf je zorgzaken regelen: je kunt alle gegevens van je zorgverzekering inzien, wijzigen en je zorgnota’s indienen. Heb je vragen over je verzekering? Via de app kun je ook je vragen stellen, heb je gekozen voor het aanvullende pakket Bundel? Dan krijg je ook toegang tot de premium gezondheidsapps: Sworkit, Fabulous, Headspace en de FysioZelfCheck.

Contact opnemen met VinkVink

Misschien staat het antwoord op jouw vraag niet in het bovenstaande of heb je een specifieke vraag die je liever direct aan VinkVink stelt? Via de gegevens hieronder kan je direct met deze zorgverzekeraar contact opnemen:

Chat Via de website
App Via de website
Website

Naar VinkVink

StudentenZorgverzekering 2022

Ben je op zoek naar de goedkoopste studenten zorgverzekering? of juist een zorgverzekering met 100% vrije keuze? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Top 5 studenten zorgverzekeringen

Bijna Gratis zorgverzekering

Verdien jij minder dan € 30.481 per jaar? Dan kan je in aanmerking komen voor zorgtoeslag! Wil je weten hoeveel jij kan terug krijgen?

Zorgtoeslag berekenen