United Consumers VGZ

United Consumers, opgericht in 2000, is een collectief van ruim 500.000 Nederlandse consumenten. Het doel dat wordt nagestreefd is de vaste lasten van Nederlandse consument zoveel mogelijk te reduceren. Eén van de manieren waarop United Consumers dat wil bereiken, is het aanbieden van een collectieve zorgverzekering in samenwerking met zorgverzekeraar VGZ. Iedereen kan zich bij het ZorgCollectief aansluiten, ook jij als student! Waaruit bestaat de collectieve zorgverzekering van United Consumers?

United Consumers VGZ biedt zijn klanten drie basisverzekeringsvarianten: VGZ Goede Keuze, VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze, afhankelijk van de mate van keuzevrijheid uit zorgverleners die je wenst. Daarnaast heb je bovendien de keuze uit drie aanvullende- of tandartsverzekeringen. De plus- en minpunten op een rij:

Bespaar direct op je zorgverzekering

Plus- en minpunten

add_circle_outline 5% korting op de basisverzekering VGZ Goede Keuze
add_circle_outline 10% korting op de basisverzekeringen VGZ Ruime Keuze en Eigen Keuze
add_circle_outline Gratis overstapservice en 14 dagen bedenktijd
add_circle_outline Betalingsregeling mogelijk voor terugbetaling eigen risico
add_circle_outline Handige online declaratiemogelijkheid via Mijn VGZ
add_circle_outline 24/7 advies over je gezondheid via de VGZ Gezondheidslijn

remove_circle_outline Het aantal polissen dat kan worden afgesloten is beperkt tot 25.000 (2018)

Aanvullende zorgverzekeringen

Om de dekking van de basiszorgverzekering verder uit te breiden, kan je bij United Consumers VGZ kiezen uit één van de volgende drie aanvullende zorgverzekeringen. Hoe ‘beter’ het pakket, hoe ruimer de vergoedingen voor alle verschillende zorgvormen zijn. In het ruimste pakket komen ook vergoedingen als kraamzorg voor.
 • Aanvullend Goed (extra dekking voor veel gezochte vergoedingen zoals alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, anticonceptie en buitenland)
 • Aanvullend Beter (dezelfde dekking als in het pakket Aanvullend Goed voorkomen, echter uitgebreider en met een extra vergoeding voor brillen & lenzen)
 • Aanvullend Best (Meest uitgebreide vergoedingen voor onder meer fysiotherapie, brillen & lenzen, alternatieve geneeswijzen, kraamzorg en alle andere hiervoor genoemde zorgvormen)
In onderstaand overzicht vind je het aanbod tandartsverzekeringen van United Consumers VGZ:

  • Tand Goed (100%-80% tot max. €250,-)
  • Tand Beter (100%-80% tot max. €500,-)
  • Tand Best (100%-80% tot max. €1000,-)
  • Bijzonderheden

   United Consumers ZorgCollectief heeft de handen ineen geslagen met zorgverzekeraar VGZ. Om deze reden kan je via Mijn VGZ online alle zaken omtrent je zorgverzekering regelen: declareren, bepaalde gegevens aanpassen en je eigen zorgkosten en facturen bekijken. Je kan bij United Consumers kiezen of je korting wil op je basiszorgverzekering of dat je kiest voor één van de luxe cadeaus: de cadeaus veranderen jaarlijks. Voor meer informatie over de cadeaus in 2018 verwijzen wij je door naar de website van United Consumers. Tot slot biedt United Consumers VGZ je een gratis 24/7 bereikbare hulplijn voor al je gezondheidsvragen. Voor vragen over je gezondheid kan je ook terecht op de pagina ‘Eigen Gezondheid’.

   Contact opnemen met United Consumers VGZ

   Bij specifieke vragen ben je misschien op zoek naar de contactgegevens van de verzekeraar zelf. Hieronder vindt je de contactgegevens van United Consumers VGZ.
   Email zorg@unitedconsumers.com
   Facebook Facebook.com/UnitedConsumers
   Twitter Twitter.com/unitedconsumers
   Postadres Luchthavenweg 20, 5657 EB Eindhoven
   Website

   Naar United Consumers VGZ

StudentenZorgverzekering 2022

Ben je op zoek naar de goedkoopste studenten zorgverzekering? of juist een zorgverzekering met 100% vrije keuze? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Top 5 studenten zorgverzekeringen

Bijna Gratis zorgverzekering

Verdien jij minder dan € 30.481 per jaar? Dan kan je in aanmerking komen voor zorgtoeslag! Wil je weten hoeveel jij kan terug krijgen?

Zorgtoeslag berekenen