Just

Just is een relatief nieuwe zorgverzekeraar en maakt onderdeel uit van CZ. De focus ligt op jongeren en dit merk je terug in de wijze van communiceren en wat je aanvullend kunt verzekeren. Just heeft als doel om verzekeren simpel en eenvoudig te houden.

Bespaar direct op je zorgverzekering

Met de keuze uit één basisverzekering (naturapolis) en één aanvullende verzekering en tandartsverzekering, zijn de keuzes inderdaad overzichtelijk. De voor- en nadelen van een zorgverzekering bij Just op een rij:

Plus- en minpunten

add_circle_outline Relatief lage zorgpremie add_circle_outline Declaraties worden snel uitbetaald add_circle_outline 2% korting bij betaling van de premie voor het hele jaar add_circle_outline Mogelijkheid om online of via de app medisch advies te krijgen add_circle_outline Diverse kortingen op verschillende producten add_circle_outline Het eigen risico kun je in termijnen betalen remove_circle_outline Slechts keuze uit één aanvullende verzekering en één tandartsverzekering

Aanvullende zorgverzekeringen

De inhoud van de basiszorgverzekering is hetzelfde bij iedere Nederlandse zorgverzekeraar. Ben je op zoek naar vergoedingen voor zorg die buiten de dekking van het basispakket valt? Bij Just kun je bepaalde zorg aanvullend verzekeren:
  • Just Live: wanneer je voor deze aanvullende zorgverzekering kiest ben je verzekerd voor 4x fysio en 16x fysio na een ongeval en krijg je tot €10.000 mondzorg vergoed na een ongeval. Daarnaast worden loophulpmiddelen vergoed, kraamzorg in bijzondere gevallen en heb je 100% werelddekking bij spoedzorg in het buitenland.
Naast dit aanvullende pakket, biedt Just ook een tandartsverzekering aan waarmee vrijwel alle reguliere mondzorg vergoed wordt:
  • Just Smile: met deze tandartsverzekering krijg je 75% vergoed tot een maximum van €250,- op jaarbasis.

Bijzonderheden

Bij Just ligt de focus op online, zo kun je over gezondheidsproblemen met een arts videobellen. Verzekeringszaken regel je via de app en medicijnen kun je online bestellen. Just biedt daarnaast diverse (online) extra’s aan. Op Instagram kun je bijvoorbeeld een reanimatiecursus volgen en er is een speciale app waarmee je moedervlekken kunt checken. Tot slot kun je van verschillende kortingen gebruik maken als je verzekerd bent van Just. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op anticonceptie, lenzen en reisvaccinaties.

Contact opnemen met Just

Om direct je vraag aan Just voor te leggen kan je gebruik maken van de contactgegevens in onderstaande tabel:
Telefoonnummer 013 593 8400
App 06 10 32 02 91
Facebook Facebook.com/Justzorgverzekering/
Website

Naar Just

StudentenZorgverzekering 2022

Ben je op zoek naar de goedkoopste studenten zorgverzekering? of juist een zorgverzekering met 100% vrije keuze? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Top 5 studenten zorgverzekeringen

Bijna Gratis zorgverzekering

Verdien jij minder dan € 30.481 per jaar? Dan kan je in aanmerking komen voor zorgtoeslag! Wil je weten hoeveel jij kan terug krijgen?

Zorgtoeslag berekenen