Hoe verdienen wij?

Op Studentenzorgverzekering.nl bieden wij uitgebreide informatie over de zorgverzekering en zetten wij ons in voor een nauwkeurige en volledige vergelijking van verschillende zorgverzekeraars. Het opstellen van deze informatieve artikelen en vergelijkingen is een tijdrovende klus en gaat gepaard met het nodige uitzoekwerk. Desondanks is de informatie op Studentenzorgverzekering.nl voor jou als student (of ouder van student) geheel gratis te raadplegen. Hoe kan dit?

Onafhankelijke informatie

Op het moment dat jij een verzekering afsluit bij een zorgverzekeraar en via informatie of vergelijkingen op Studentenzorgverzekeringen.nl daar bent terecht gekomen, krijgen wij van de betreffende zorgverzekeraar een vergoeding. Het betreft een eenmalige vergoeding die contractueel is vastgelegd per verzekeraar. Deze vorm van samenwerking doet overigens niet af aan de onafhankelijkheid en kwaliteit van onze informatie en vergelijkingen. Wij zijn op geen enkele wijze verbonden aan een zorgverzekeraar, de vergoeding heeft derhalve ook geen invloed op de uitkomst van vergelijkingen. De vergelijking is dan ook gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en wensen als student en heeft een objectieve uitkomst.

Via Studentenzorgverzekering.nl bieden wij verzekeraars dus een platform om nieuwe klanten te kunnen bereiken, daarbij bieden wij extra uitleg en verzorgen uitgebreide vergelijkingen met andere verzekeraars. Dat wordt ons in dank afgenomen door zorgverzekeraars en, indien dit tot het afsluiten van een zorgverzekering leidt, met een vergoeding beloond.

 

Verdienmodel Studentenzorgverzekering.nl

Ons verdienmodel wordt gekenmerkt door het bieden van onafhankelijk, kwalitatief hoogwaardige informatie waarbij de levende zoekvragen onder studenten over de zorgverzekering goed worden beantwoord. De opbrengsten van de vergoedingen die wij ontvangen van de verzekeraar, worden dan ook linea recta weer geïnvesteerd in het verbeteren en uitbreiden van de informatie en vergelijkingen op de website.

Win-Win situatie

Nu wij ons verdienmodel in kaart hebben gebracht, willen wij je ook nog even wijzen op de voordelen van de vergelijkingswerkzaamheden die wij verrichten. Op het moment dat zorgverzekeraars bemerken dat bepaalde voorwaarden zeer worden gewaardeerd op vergelijkingswebsite, kan dit uiteindelijk leiden tot het aanpassen van deze voorwaarden in jouw voordeel. Ook als uit de vergelijkingen blijkt dat de gevraagde premie voor de basis- of aanvullende zorgverzekeringen zeer hoog uitvalt ten opzichte van de concurrentie, kan een zorgverzekeraar ertoe besluiten deze premie te verlagen. Op deze wijze hebben de vergelijkingen dus ook, dan wel indirect, effect op de manier waarop zorgverzekeraars voorwaarden en premie hanteren.

 

StudentenZorgverzekering 2022

Ben je op zoek naar de goedkoopste studenten zorgverzekering? of juist een zorgverzekering met 100% vrije keuze? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Top 5 studenten zorgverzekeringen

Bijna Gratis zorgverzekering

Verdien jij minder dan € 30.481 per jaar? Dan kan je in aanmerking komen voor zorgtoeslag! Wil je weten hoeveel jij kan terug krijgen?

Zorgtoeslag berekenen