Ditzo

Verzekeraar Ditzo is een online verzekeraar die opereert onder de vleugels van de ASR groep. Sinds 2011 biedt Ditzo ook een zorgverzekering aan: deze zorgverzekering wordt beschouwd als de goedkoopste basisverzekering met volledige vrije zorgkeuze (restitutiepolis) en verplicht eigen risico. Het hoofdkantoor en bezoekadres van Ditzo is gevestigd in Utrecht.

Bij Ditzo heb je de keuze uit één basisverzekeringen (restitutiepolis met vrije zorgkeuze) en verschillende aanvullende pakketten en modulen. Een aantal plus- en minpunten op een rij:

Bespaar direct op je zorgverzekering

Plus- en minpunten

add_circle_outline Laagste premie voor basisverzekering met vrije zorgkeuze (restitutiepolis)
add_circle_outline Pechvogelhulp (tot €10.000 voor onverwachte ongevallen in Nederland)
add_circle_outline 1% korting op je jaarpremie indien je het hele jaar vooruit betaalt
add_circle_outline Indien gewenst is het mogelijk het eigen risico gespreid terug te betalen
add_circle_outline Eenvoudig declaraties indienen via de Ditzo Declaratie App

remove_circle_outline Keuze uit één soort polis
remove_circle_outline Inloggen met DigiD verplicht

Aanvullende zorgverzekeringen

Bij Ditzo heb je de keuze uit één basisverzekering en drie verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Afhankelijk van de extra vergoedingen die jij zoekt, kan je kiezen uit de pakketten ZorgGoed, ZorgBeter en ZorgBest.
  • ZorgGoed (via dit aanvullend pakket heb je extra dekking voor onder meer fysiotherapie, anticonceptie en medische hulp in het buitenland)
  • ZorgBeter (via dit aanvullend pakket heb je nog ruimere dekking voor alle vergoedingen uit het ZorgGoed pakket en krijg je in aanvulling op deze zorg ook extra dekking voor onder meer alternatieve geneeswijzen en kraamzorg)
  • ZorgBest (via dit aanvullend pakket heb je de ruimste dekking voor alle vergoedingen uit eerder genoemde pakketten en krijg je in aanvulling op deze zorg ook extra dekking voor onder meer repatriëring en gezichtszorg)
Net als bij de aanvullende pakketten, heb je bij Ditzo ook de keuze uit drie verschillende tandartsverzekeringen:

  • TandGoed (75% vergoeding tot max. €250,- per jaar)
  • TandBeter (100% vergoeding tot max. €250,- per jaar)

Bijzonderheden

Ditzo als online verzekeraar biedt je het platform Mijn Ditzo om alle zaken met betrekking tot je zorgverzekering online te kunnen regelen. Bekijk je zorgverzekering, wijzig persoonlijke gegevens en dien zonder al te veel poespas je declaraties in. Vragen? Online kan je eenvoudig je vraag stellen op de website. Niet het antwoord gekregen wat je zocht? Ook kan je online op verschillende manieren contact opnemen met Ditzo en snel reactie verwachten: onder meer via Twitter, Facebook en Whatsapp.

Contact opnemen met Ditzo

Direct contact opnemen met zorgverzekeraar Ditzo? Maak gebruik van onderstaande contactgegevens om antwoord op jouw vragen te krijgen.

Email Contactformulier op de website
Facebook Facebook.com/ ditzo
Twitter Twitter.com/ditzo
Postadres Postbus 2072, 3500 HB Utrecht
Website

Naar Ditzo

StudentenZorgverzekering 2022

Ben je op zoek naar de goedkoopste studenten zorgverzekering? of juist een zorgverzekering met 100% vrije keuze? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Top 5 studenten zorgverzekeringen

Bijna Gratis zorgverzekering

Verdien jij minder dan € 30.481 per jaar? Dan kan je in aanmerking komen voor zorgtoeslag! Wil je weten hoeveel jij kan terug krijgen?

Zorgtoeslag berekenen