Delta Lloyd

Delta Lloyd staat bekend als financiële dienstverlener in Nederland en België, met name als aanbieder van verzekeringen. Hoewel de wortels van de verzekeraar terug gaan tot het jaar 1807, is Delta Lloyd in zijn huidige vorm, inclusief het sublabel OHRA, in 2009 overgenomen door de CZ Groep. Desondanks kon Delta Lloyd gewoon onder eigen naam, net als het sublabel OHRA, zorgverzekeringen blijven aanbieden.

Het aanbod in (aanvullende) zorgverzekeringen bij Delta Lloyd is zeer ruim: je kan er terecht voor 6 aanvullende zorgverzekeringen en maar liefst 4 tandartsverzekeringen. De basiszorgverzekering is een restitutiepolis: dat betekent dat je alle vrijheid hebt te kiezen voor de zorgverlener die jij wenst, zonder dat je gebonden bent aan gecontracteerde zorgverleners voor een volledige vergoeding van de zorgkosten. Alle voor- en nadelen vind je hier:

Bespaar direct op je zorgverzekering

Plus- en minpunten

add_circle_outline Restitutiepolis met vrije zorgkeuze
add_circle_outline Zeer ruime keuze uit 6 aanvullende zorgverzekeringen en 4 tandartsverzekeringen
add_circle_outline Mogelijkheid sneller online of via de app je declaraties in te dienen
add_circle_outline Mogelijkheid sneller online of via de app je declaraties in te dienen
add_circle_outline Betaal je eigen risico in delen terug
add_circle_outline 2% korting op de premie bij betaling voor het hele jaar

remove_circle_outline Geen keuze uit budget- of naturapolissen met lagere basispremie
remove_circle_outline Inloggen is alleen mogelijk met je DigiD

Aanvullende zorgverzekeringen

De restitutiepolis van Delta Lloyd kan worden uitgebreid met verschillende extra vergoedingen, afhankelijk van de zorg die jij nodig denkt te hebben. Met keuze uit 6 aanvullende zorgverzekeringen kan je de pakketten goed laten aansluiten op jouw persoonlijke zorgbehoefte. Bekijk de pakketten hieronder:

 • Start (een mooie basisaanvulling op je zorgverzekering met dekking voor onder meer vaccinaties voor je reizen naar het buitenland, fysiotherapie en kraamzorg)
 • Extra (is Start net te beperkt voor je? Dan biedt Extra je, bovenop ‘extra’ uitgebreide dekkingen uit Start, ook dekking voor onder meer orthodontie tot 18 jaar en alternatieve geneeswijzen)
 • Compleet (de naam van het pakket geeft al aan dat dekking vrij compleet is: nog uitgebreidere dekkingen in vergelijking tot het Extra pakket en bovendien extra dekkingen voor bijvoorbeeld brillen & lenzen)
 • Comfort (Heb je een grote zorgbehoefte of wil je voorzien zijn van zeer ruime dekking voor onder meer alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie en anticonceptie? Het pakket Comfort kan in dat geval uitkomst bieden)
 • Top (Je zorgbehoefte kan vergen dat je op zoek bent naar maximale dekkingen zonder al te veel beperkingen: dat biedt het pakket Top. Met 100% dekking zonder limiet voor onder meer fysiotherapie, vaccinaties en orthodontie tot 18 jaar)
 • Zilver (Op zoek naar een redelijke vergoeding voor veel verschillende zorgvormen? Zilver biedt een mooie aanvulling op je basisverzekering met dekkingen voor onder meer anticonceptie, brillen & lenzen, alternatieve geneeswijzen en buitenlandzorg)
Naast de 6 aanvullende zorgverzekeringspakketten heb je bij Delta Lloyd ook keuze uit ruim 4 verschillende tandartsverzekeringen:

 • TandenGaaf 250 (100% tot max. €250,-)
 • TandenGaaf 500 (100% tot max. €500,-)
 • TandenGaaf 1000 (100% tot max. €1000,-)
 • TandenGaaf 1500 (100% tot max. €1500,-)
 • Bijzonderheden

  Benieuwd naar je vergoedingen, je polis inzien, iets wijzigen of een zorgnota indienen? Het kan eenvoudig en snel met Mijn Delta Lloyd Zorgverzekering, het online portal waar je je zorgzaken kan beheren. Ook via de handige declaratieapp van Delta Lloyd kan je zonder al te veel moeite een zorgnota indienen.

  Via dit portal kan je bovendien gebruik maken van de ‘meegroeiservice’: eenmaal per jaar kan je daarmee je aanvullende zorgverzekering in de tussentijd aanpassen, zo beweegt de verzekering mee met je zorgbehoeften. Tot slot kan je via de Delta Lloyd Gezondheidslijn 24/7 je vragen kwijt aan deskundigen over je gezondheid.

  Contact opnemen met Delta Lloyd

  Meer vragen? Check hier de contactgegevens van Delta Lloyd om op één van onderstaande wijzen contact op te nemen met deze verzekeraar:

  Email Contactformulier via de website
  Facebook Facebook.com/deltalloyd
  Twitter Twitter.com/deltalloyd
  Postadres Postbus 1000, 1000 BA Amsterdam
  Website

  Naar Delta Lloyd

StudentenZorgverzekering 2022

Ben je op zoek naar de goedkoopste studenten zorgverzekering? of juist een zorgverzekering met 100% vrije keuze? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Top 5 studenten zorgverzekeringen

Bijna Gratis zorgverzekering

Verdien jij minder dan € 30.481 per jaar? Dan kan je in aanmerking komen voor zorgtoeslag! Wil je weten hoeveel jij kan terug krijgen?

Zorgtoeslag berekenen