Contact

Indien je contact met het informatieplatform Studentenzorgverzekering.nl wilt opnemen om een algemene vraag te stellen over onze informatie, werkwijze of andere vragen met betrekking tot je zorgverzekering kan je onderstaand contactformulier invullen.

Heb je iets op de website gezien dat niet meer actueel is dan wel onjuist, laat het ons weten!

Via algemene informatievoorziening helpen wij studenten op weg een weloverwogen keuze te maken voor een zorgverzekering. Voor persoonlijke vragen verzoeken wij je vriendelijk je te richten tot je eigen zorgverzekeraar, wij mogen geen individuele adviezen geven.

Het afsluiten van een zorgverzekering is namelijk een persoonlijke aangelegenheid. Op het moment dat je invulling hebt gegeven aan deze persoonlijke keuze, kan Studentenzorgverzekering.nl niet tot in detail informatie bieden die individuele vragen betreffen over de verzekering zelf noch je een bepaalde richting opsturen. Wij richten ons op het aanbieden van algemene informatie en vergelijkingen en nemen een onafhankelijke positie in ten opzichte van zorgverzekeraars.

Ook indien bepaalde informatie met het oog op studenten met een speciale zorgbehoefte is geschreven, ben je voor specifieke vragen bij de verzekeraar zelf aan het juiste adres: deze kan je persoonlijke vragen ook het beste beantwoorden.

Meer lezen over Studentenzorgverzekering.nl en onze werkwijze? Bekijk hier onze pagina wie zijn wij? en de pagina hoe werken wij?

Contactformulier