Besured

Vanaf 2022 kun je voor je studenten­zorgverzekering van Besured terecht bij VGZ.

Besured is een online verzekeraar die in samenwerking met verzekeraars VGZ en National Academic een betaalbare zorgverzekering aanbiedt. Bij de verzekeraar is iedereen welkom, toch presenteert de zorgverzekeraar zichzelf als een ideale verzekering voor jongeren/studenten en starters op de arbeidsmarkt. Je hebt keuze uit één soort polis, een naturapolis waarbij het verplicht eigen risico van €385,- (2018) geldt. Hoewel de vrije keuze uit zorgverleners niet onbeperkt is, profiteer je bij Besured van de zorginkoop van grote zorgverzekeraar VGZ. Je kunt daardoor in veel gevallen voor je eigen apotheek, ziekenhuis of huisarts kiezen. Naast de basiszorgverzekering heb je ook de keuze uit een van de drie aanvullende verzekeringspakketten en een tandartsverzekering. Bekijk in onderstaand overzicht de voor- en nadelen van de Besured zorgverzekering.

Bespaar direct op je zorgverzekering

Plus- en minpunten

add_circle_outline Een lage premie met verplicht eigen risico
add_circle_outline Keuze uit een drietal aanvullende zorgverzekeringspakketten, die elk aansluiten op de verschillende levensstijlen en zorgbehoeften van studenten
add_circle_outline Op eenvoudige wijze online je gegevens inzien, wijzigen, declaraties indienen en opvragen en de stand van je eigen risico bekijken
add_circle_outline Eenvoudig declareren via de declaratieapp en snel het geld op je rekening gestort
add_circle_outline Ondanks de naturapolis erg ruime keuze uit zorgverleners
add_circle_outline Extra servicepakket bij je basisverzekering met kortingen op onder meer brillen & lenzen, fitness, stoppen met roken programma’s en een prescan
add_circle_outline Goede (online) bereikbaarheid.

remove_circle_outline Je bent gebonden aan het verplicht eigen risico. Het is dus niet mogelijk een hoger eigen risico af te sluiten voor een nog lagere premie
remove_circle_outline Minder ruimte om de tandartsverzekering af te stemmen op je zorgbehoefte, nu er slechts één tandartsverzekering met vaste vergoeding wordt aangeboden.

Aanvullende zorgverzekeringen

In aanvulling op de basiszorgverzekering heeft Besured voor de sportieve student, de reizende student en studenten die een vergoeding voor extra zorg buiten de basisverzekering zoeken een drietal aanvullende verzekeringen in het leven geroepen. Je kan kiezen uit:
  • Ready-2-Go (voor de student die veel reist een extra vergoeding voor spoedeisende zorg in het buitenland en repatriëring)
  • Love-2-Move (voor de sportieve/actieve student die extra vergoedingen voor onder meer fysiotherapie en anticonceptie zoekt)
  • All-In-1 (het All-In-1 pakket is een compleet en uitgebreid pakket met vergoedingen voor onder meer spoedeisende zorg in het buitenland, fysiotherapie, brillen & lenzen, vaccinaties en anticonceptie).
Een andere, bijzondere verzekering is de tandartsverzekering ‘Smile’ die in aanvulling op je basisverzekering kan worden afgesloten. Via deze verzekering ontvang je een volledige vergoeding van mondzorgkosten tot maximaal €350. Je kan voor de vergoeding van deze zorg terecht bij alle tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen en edodontologen in Nederland.

Bijzonderheden

Via het online platform van Besured kan je gemakkelijk je gegevens aanpassen, declaraties raadplegen en indienen en kijken hoeveel eigen risico je nog resteert. Op de website van Besured, via de zorgzoeker, kan je eenvoudig inzien bij welke zorgverleners in de buurt je terecht kan. De declaratieapp biedt je de eenvoud een foto te uploaden met je zorgnota’s waarop je snel het geld weer op je rekening hebt staan. Tot slot krijg je bij het afsluiten van je basiszorgverzekering een extra servicepakket met kortingen op onder meer de aanschaf van brillen & lenzen, ooglasering, fitnessabonnementen, allergiezorg, bepaalde hulpmiddelen en een prescan.

Contact opnemen met Besured

Via onderstaande gegevens kan je, op het moment dat je specifieke vragen voor de verzekeraar hebt, direct contact opnemen met Besured.

Email info@besured.nl
Facebook Facebook.com/Besured
Twitter @Besured
Postadres Postbus 6213, 4000 HE Tiel
Website

Naar Besured

StudentenZorgverzekering 2022

Ben je op zoek naar de goedkoopste studenten zorgverzekering? of juist een zorgverzekering met 100% vrije keuze? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Top 5 studenten zorgverzekeringen

Bijna Gratis zorgverzekering

Verdien jij minder dan € 30.481 per jaar? Dan kan je in aanmerking komen voor zorgtoeslag! Wil je weten hoeveel jij kan terug krijgen?

Zorgtoeslag berekenen