Anderzorg

Anderzorg, onderdeel van het verzekeringsconcern Menzis, is een online zorgverzekeraar en biedt zowel een basisverzekering als verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Daarbij regel je al je verzekeringszaken zoveel mogelijk online: van declareren tot het wijzigen van je gegevens of de gewenste betalingswijze. Hoewel de zorgverzekering van Anderzorg, gezien de lage premie, als budgetverzekering kan worden omschreven, heb je nog voldoende ruime keuze uit zorgverleners: zo’n 35.000 zelfs! Het hoofdkantoor van Anderzorg bevindt zich in Enschede.

Bespaar direct op je zorgverzekering

Plus- en minpunten

add_circle_outline Lage premie met 100% vergoeding bij ruim 35.000 gecontracteerde zorgverleners
add_circle_outline Snel en eenvoudig online je zorgzaken regelen en declareren (ook via de app)
add_circle_outline Contact met een zorgadviseur voor al je zorgvragen
add_circle_outline Mogelijkheid tot het gespreid betalen van je eigen risico
add_circle_outline Indien je twee of meer aanvullende modulen afsluit bij je basisverzekering, krijg je 10% combinatiekorting op elke aanvullende module.

remove_circle_outline Geen optie om een restitutiepolis met vrije zorgkeuze af te sluiten
remove_circle_outline Lager serviceniveau als online zorgverzekeraar.

Aanvullende zorgverzekeringen

Bij Anderzorg kan je terecht voor:
  • Drie verschillende aanvullende pakketten (Budget, Jong en Extra) met diverse vergoedingen voor onder meer tandartskosten, fysiotherapie, vaccinaties of anticonceptie;
  • Daarnaast biedt Anderzorg verschillende losse modulen aan ter vergoeding van bepaalde specifieke zorgvormen. Het betreft de modulen Fysiotherapie (9 of 18 behandelingen), Werelddekking en Tand (100% vergoeding van je tandartskosten inclusief een hoge vergoeding voor orthodontie);
  • Tot slot biedt Anderzorg aanvullende tandartsverzekeringen aan (Tand 75% €250, Tand 100% €250 en Tand 100% €500).

Bijzonderheden

Op de website van Anderzorg kan je eenvoudig via ‘Mijn Anderzorg’ je gegevens wijzigen, declaraties indienen, je facturen inzien, een zorgpas aanvragen of via de ‘Zorgvinder’ een zorgaanbieder bij jou in de buurt vinden. Bovendien kan je naast een zorgverzekering ook een reisverzekering afsluiten. Tot slot kan je op het ‘prikbord’ de blog van Anderzorg lezen met handige tips omtrent een gezonde leefstijl en heb je direct de mogelijkheid om te whatsappen met de (sport)diëtist.

Declaraties Je kan er zelf voor kiezen of je de declaratie online via Mijn Anderzorg, schriftelijk of via de Anderzorg app indient. Bij je declaratie is het mogelijk meerdere declaraties tegelijk in te dienen. Bij de declaratie dien je bepaalde gegevens in te vullen, zoals het nummer op je zorgfactuur en het bedrag. Tot slot dien je een foto of scan bij te voegen van de factuur. Kies je voor een online declaratie of via de app, dan zal je vaak sneller het geld op je rekening hebben dan via de post!

Contact opnemen met Anderzorg

Heb je vragen of wil je direct contact opnemen met Anderzorg? Op de volgende manieren is deze verzekeraar bereikbaar:

Chat Tussen 8:30 en 17:00
WhatsApp 06-10955711 – Werkdagen tussen 9:00 en 17:00
Email Contactformulier op de website
Facebook 9:00 tot 22:30
Twitter 9:00 tot 22:30
Postadres Postbus 1177, 7500 BD Enschede
Website

Naar Anderzorg

StudentenZorgverzekering 2022

Ben je op zoek naar de goedkoopste studenten zorgverzekering? of juist een zorgverzekering met 100% vrije keuze? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Top 5 studenten zorgverzekeringen

Bijna Gratis zorgverzekering

Verdien jij minder dan € 30.481 per jaar? Dan kan je in aanmerking komen voor zorgtoeslag! Wil je weten hoeveel jij kan terug krijgen?

Zorgtoeslag berekenen